Een voltijd studie was niets voor mij dus ben ik gaan werken en studeren tegelijkertijd. In 2001 ben ik begonnen met de opleiding Accountancy (theorie) in duale vorm, 3 dagen werken bij een groot accountantskantoor en 2 dagen naar de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Na het afronden van deze opleiding ben ik in deeltijd de opleiding Fiscale Economie gaan volgen, ook op de HAN.

In mijn loopbaan heb ik meerder malen voor een groep (aankomende) assistent-accountants mogen staan en hen veelal met zelf geschreven cursusmateriaal kunnen trainen. Dit trainen en begeleiden lag mij goed waardoor ik het ook ben gaan verwerken in mijn dienstverlening richting mijn klanten. Het is voor mij belangrijk dat mijn klanten weten wat ze zelf willen én kunnen doen met betrekking tot hun financiële administratie. Ik train ze tot het door hen gewenste niveau en pak het daarna verder op.

Na bijna 10 jaar werkzaam in de Accountancy bij Deloitte en KroeseWevers én een jaar als Junior-Controller, was het tijd om een oude droom in vervulling te laten gaan: voor mijzelf beginnen. Tijdens mijn werk bij twee grote accountantskantoren heb ik een eigen werkwijze ontwikkeld waarbij de aandacht voor én band met de klant centraal staat. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een starter waarvoor de administratie moet worden ingericht of een meer ervaren ondernemer waarvoor lastige materie vertaald moet worden in een helder advies, alle klanten zijn even belangrijk.