Privacyverklaring Beverloo Cijfers

Beverloo Cijfers, gevestigd aan de Emmerikseweg 19a 7041 AP ‘s-Heerenberg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
www.beverloocijfers.nl
Emmerikseweg 19a
7041 AP ‘s-Heerenberg
0618117263

D.T. Krijgsman - Beverloo is de Functionaris Gegevensbescherming van Beverloo Cijfers, zij is te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website
Beverloo Cijfers respecteert de privacy van alle websitebezoekers. De gegevens die u op deze website achterlaat worden dan ook zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Beverloo Cijfers gebruikt alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken.

  • Bewaren van gegevens Beverloo Cijfers bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Dat wil zeggen dat Beverloo Cijfers gegevens bewaart zolang dat nodig is om de door u gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die langer bewaard moeten worden, omdat de wet dit verplicht. Verkregen gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.
  • Cookiebeleid Beverloo Cijfers gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
  • IP-adres en domeinnaam Voor beveiliging en optimalisering van de website wordt uw IP-adres en domeinnaam geregistreerd. Er wordt ook bekeken met welke type browser u de website benadert. Dit gebeurt om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van u als bezoeker om te voorkomen dat de website niet goed leesbaar is. Ook deze informatie wordt in geen geval aan derden verstrekt, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.
  • Websites van derden Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met de website van Beverloo Cijfers zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan.


Persoonsgegevens
Beverloo Cijfers verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

1. Voor- en achternaam
2. Geslacht
3. Geboortedatum
4. Adresgegevens
5. Telefoonnummer
6. E-mailadres
7. BSN nummer
8. Kopie identiteitsbewijs
9. Kopie (voor uitvoering van de opdracht benodigde) financiële gegevens

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Beverloo Cijfers verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

- gegevens van personen jonger dan 16 jaar
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@Beverloo Cijfers.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

- burgerservicenummer (BSN)

Doel en grondslagen voor verwerken persoonlijke gegevens
Beverloo Cijfers verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Beverloo Cijfers verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor werkzaamheden die we voor u doen waarbij de belastingdienst betrokken is.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens
Beverloo Cijfers bewaart uw gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Dat wil zeggen dat Beverloo Cijfers gegevens bewaart zolang dat nodig is om de door u gevraagde dienst te leveren. Na het volledig afronden van een opdracht cq beëindiging van de samenwerking verwijderen wij de digitale en hard-copy gegevens. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die langer bewaard moeten worden, omdat de wet dit verplicht. Verkregen gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.

Geautomatiseerde besluitvorming
Beverloo Cijfers neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Beverloo Cijfers) tussen zit.

Delen van persoonsgegevens met derden
Beverloo Cijfers deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Beverloo Cijfers blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Beverloo Cijfers en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Beverloo Cijfers wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Beveiliging
Beverloo Cijfers neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact gegevens

Beverloo Cijfers

Emmerikseweg 19a
7041 AP    's-Heerenberg

T: 06 - 18 11 72 63
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kvk: 57702721