Heeft u voor een eenmalige opdracht een accountant nodig? Of wilt u graag dat uw jaarstukken door een accountant opgesteld worden? Dat kan. Ik werk met verschillende grote accountantskantoren samen en kan in de laatste fase van mijn werkzaamheden een accountant inschakelen voor u. Uw voordeel is dat ik alle uitvoerende werkzaamheden blijf doen en zo dus ook uw vaste contactpersoon blijf. En natuurlijk het prijsverschil in de tarieven.

Wellicht heeft u reeds een accountant waar u tevreden over bent. Maar vind u de kosten te hoog of krijgt u regelmatig wisselende contactpersonen over de vloer. In dat geval kunt u mij inschakelen, ik neem de werkzaamheden over en bereid de aangiftes en jaarstukken voor. Uw accountant krijgt de stukken vervolgens zo compleet mogelijk op zijn of haar bureau en kan het verder oppakken voor bijvoorbeeld besprekingen en overige advieswerkzaamheden.

Maar let op, een accountant inschakelen is niet verplicht! Ik kan ook prima uw aangiftes en jaarstukken verzorgen en doorsturen naar de Belastingdienst en eventueel de Kamer van Koophandel.